ÇORUM / KARGI - İMAM HATİP ORTAOKULU

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v.) Eğitim Metotları ve Eğitim Anlayışı Konulu Toplantı Gerçekleştirildi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Ortaokulları ve Liselerinde uygulanan Kalite Takip Sistemi kapsamında Hz. Muhammed (s.a.v.)'in eğitim anlayışı ve eğitim metotları konulu toplantımız gerçekleştirildi. Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Seher SEZER tarafından  Peygamber Efendimiz'in eğitim anlayışı ve metotları hakkında sunum yapıldı. Yapılan sunumdaPeygamber Efendimizin çocuklara bakış açısı ve öğretim konusunda uyguladığı teknikler ile bakış açısı aktarıldı.

Yayın: 06.01.2022 - Güncelleme: 06.01.2022 12:52 - Görüntülenme: 182