ÇORUM / KARGI - İMAM HATİP ORTAOKULU

Eyl

Alemlerin rabbi olan Peygamber Efendimizin (SAV) doğum gününü okulumuz tüm sınıflarda çikolata ve gül suyu ikramı ile kutladı. öğrenciler hazırlamış oldukları kutlama kartları ile mevlit kandilinin anlam ve önemi ile ilgili konuşma yaptı. tüm okul mevlit kandilini dua ve ibadet ile geçirmek dileği ile bu güzel günü tamamladı.

VOLEYBOL TURNUVASI

OKULUMUZUN İÇ CEPHE BOYASI YAPILDI

FİDAN DİKİMİ ETKİNLİKLERİ

CAMİ ZİYARETLERİMİZ

Nis

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Kalite Takip Sistemi etkinlikleri kapsamında okulumuz  5 ve 6.sınıf öğrencilerine Kuran'ı Kerim'in ana konuları ve muhtevasına ilişkin seminer düzenlendi.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Kalite Takip Sistemi faaliyetleri kapsamında Çocuk ve genç psikolojisi, ergenlik dönemi ve sorunları, ergenlerle etkili iletişim konulu  Aralık/Ocak ayı toplantısı gerçekleştirildi.

Ock

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Ortaokulları ve Liselerinde uygulanan Kalite Takip Sistemi kapsamında Hz. Muhammed (s.a.v.)'in eğitim anlayışı ve eğitim metotları konulu toplantımız gerçekleştirildi.

Ock

Okulumuz duvarlarına okulumuzda yabancı dil olarak öğretilen İngilizce ve Arapça ile ilgili çalışmalar ekledik.

Kas

"Ahilik Haftası" ve "Mevlid-i Nebi Haftası" etkinlikleri kapsamında Çorum İl Müftülüğü tarafından düzenlenen  "Ahilik ve Helal Bilinci" temalı resim yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Önder GEÇİT il birincisi oldu.

Kas

Cumhuriyetimizin 98. yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenine katıldık.

Tem

Kargı İmam Hatip Ortaokulu tarafından bilim deneyleri ve sosyal etkinlikler günü düzenledi. İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve velileri ile gelecek yıl İmam Hatip Ortaokulu'na kayıt yaptırmayı düşünen öğrenci ailelerinin katılımı ile düzenlenen etkinliğin açılışı Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli Şube Müdürü Uğur ULUÇAY ve İmam Hatip Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Serap HALICIOĞLU tarafından yapıldı